Hvordan låsesmeden i Værløse redde dagen

Hvordan låsesmeden i Værløse redde dagen

13. december 2019 0 Af tgadmin

Har du nogensinde boet et sted med smæklås på døren. Du står op lørdag morgen med tømmermænd. Du går igang med at rydde lejligheden op og får samlet en sæk affald som du vil smide ud i affaldskontaineren. Du er stadig i underbukser og går ud med skraldet. Du står ved kontianeren da du pludselig hører vinden smække hoveddøren i…

Lokal helt redder desperat fyr – Låsesmeden i værløse

Er det nogensinde en situation som du har stået i? Nej? Heller ikke mig. Altså indtil igår…

En fantastisk start på dagen resulterede igår i at jeg var nød til at have en låsesmed forbi på min hjemmeadresse. Ikke nok med at det var skide dyrt, så tog det langt tid for ham at nå frem, og så endte det faktisk med at jeg også måtte skifte låsen i min hoveddør. Der er åbenbart noget som hedder en låsecylinder, som kan gå i stykker af at låsesmeden låser døren op. Men det var da også et nemt mersalg for ham.

Nu lyder jeg meget negativ omkring oplevelen, men sandheden er at jeg faktisk er super taknemlig over det arbejde han gjorde for mig. Jeg stod i en ret presset situation og selvom det var lørdag rykkede han alligevel ud for at hjælpe mig.

Min kammerat Emil har lavet noget genialt med Æggebakker. Læs om det her.

Nabolaget fik et godt grin

Jeg bor i Værløse og låsesmeden var da også lokal. Det tog ham lidt tid at komme frem, fordi at han var midt i en familie fødselsdag. Kæmpe respekt for at rykke ud, selvom han var midt i noget med familien. Men som jeg hurtigt nævnte i starten af indlægget, så havde jeg de vilde tømmermænd OG jeg var kun i underbukser og klipklapper da jeg fik smækkede mig ude.

Jeg havde ikke en telefon på mig da uheldet skete, og derfor var jeg nød til at banke på hos naboen. Vi kender hinanden ret godt, og her på vejen har vi faktisk en lille klub hvor vi mødes den første fredag hver måned og holder øl smagning. Derfor var det første jeg blev mødt af, da også et kamera da jeg kom og skulle have ham til at ringe, efter en låsesmed for mig. Jeg kan heldigvis godt se det idag at det var sjovt. Men igår syntes jeg fandme ikke at det var sjovt.