Eksperimentet med reflektor

Eksperimentet med reflektor

4. september 2020 Slået fra Af tgadmin

Da jeg startede med at gro inde døres vidste jeg slet ikke hvilken reflektor jeg skulle vælge. Der er jo så mange forskellige at vælge imellem helt fra mærkelige faconer til nogle mere normale man faconer. Da jeg så begyndte, valgte jeg selvfølgelig den helt mærkelige, den så mest interessant ud. Hvis jeg husker rigtig, tror jeg der var den der hedder Adjust a wings avenger. Den var superfed og virkede fantastisk til formålet. Men jeg var stadige lidt på bar bund, jeg havde ingen ide om den var god eller dårlig. Det eneste jeg rent faktisk vidste var at den så superfed ud i mine øjne.  

Eksperimentet med reflektor

Nå jeg fik den så købt hjem fra en growshop via nettet som virkede ret pålidelig. Da det var min første gang hvor jeg skulle gro, skulle jeg faktisk bruge meget mere end jeg lige havde regnet med. Jeg fik så købt de ting jeg kun lige skulle bruge for at starte op. Efter ugerne passerede valgte jeg så at købe mere og mere til.

Lige pludselig havde jeg købt 2 forskellige reflektorer. Så nu havde jeg lige pludselige 3 forskellige reflektorer, så kom jeg med en dum/god ide. Hvad nu hvis jeg laver 3 telte med 3 forskellige reflektorer bar for at se/afprøve hvilken der var bedst. Min egen bedst i test køb, vil jeg tillade mig at kalde det. Jeg spurgte så min daværende kæreste om vi skulle prøve det, jeg var desværre nødsaget til at spørge hende om tilladelse da det var vores lille fælles hobby, og at købe ting til 3 forskellige telte er ret dyrt. 

Men du kan også her på shoppen købe andre ting – læs mere om det her!

Det her er noget som du skal være en del af

Efter flere ugers plagen og en masse roser til hende, fik jeg hende endelig overtalt til at jeg måtte købe alt det udstyr, men det var kun på en betingelse at jeg skulle give hende massage og vi skulle ud og spise, så det gjorde vi og hun bestemte selvfølgelig stedet hvor vi endte med at spise.

Vi fik så købt det hele nede i vores lokale growshop i Århus, og til mine forventninger var det faktisk ikke engang den dyreste reflektor som der var den bedste, det var rent faktisk den der var billigst. Denne reflektor fik så brugt i godt og vel et års tid. Den virkede helt perfekt, og alt det ekstraudstyr jeg så havde fik jeg bare solgt på DBA fordi hvad skulle jeg bruge alt det udstyr til. 

Jeg kunne ikke være mere glad for at jeg prøvede det eksperiment, fordi så fandt jeg ud af hvad der passede mig og mine planters behov bedst, og det ikke er nødvendigvis den dyre som er den bedste.