Æggebakker – Undervurderet lyd isolator

Æggebakker – Undervurderet lyd isolator

13. december 2019 Slået fra Af tgadmin

Her er en kort introduktion til mig. Jeg hedder Emil, jeg er 23 år gammel og jeg er en af Danmarks bedste Fortnite spillere. Hvis du ikke ved hvad Fortnite er, så er det et videospil hvor målet er at være den sidste til overleve iblandt 100 mand i en bane. Jeg streamer til daglige imellem 6 og 12 timer på streaming platformen flink. Jeg har for nyligt opdaget en ukendt egenskab ved æggebakker.

Hvad har æggebakker med streaming at gøre?

Æggebakkerne kommer vi til. Her er først en lille introduktion til hvad streaming er.

Livet som streamer betyder at jeg sidder foran min computer, og snakker til et publikum som kan se mit gameplay. Jeg er for nyligt flyttet ind i en ny lejlighed, hvor jeg desværre har haft store problemer med at rumklangen, bliver opfanget i min mikrofon. Den klassiske løsning i mit felt, er at købe lyddæmpende skummåtter til at hænge op på væggene. Jeg har dog taget en lidt kontroversiel, dog effektiv, metode i brug. Samtidigt har jeg sparret en formue.

Jeg har tapetsere hele mit arbejdsværelse i æggebakker, og resultatet er helt lamslående. Det føles næsten som at stå i et lyddødt rum nu.

Leder du efter en anden underholdende historie, så låste min kammerat sig ude i weekenden. Læs om det her.

Æggebakkerne kom til efter en anbefaling.

Jeg har en kammerat der hedder Johannes. Johannes er uddannet ingeniør og har arbejdet meget med lyd, så ham snakkede jeg naturligvis med ham omkring mit problem. Hans første ide var ligesom jeg selv havde tænkt det, at købe skummåtter. De er desværre rigtigt dyre, og derfor gik Johannes i tænkeboks. Han kendte mit budget og ved at jeg holder fri fra streaming om Onsdagen, da det alligevel er en ret død dag, omsætnings mæssigt.

Onsdag morgen ringede Johannes så til mig, og bad mig om at være klar om en time. Han sagde ikke hvad vi skulle, men han lød begejstret så jeg fulgte bare trop. Det viste sig at vi skulle ud til en går uden for byen. Da vi kom derud havde Johannes åbenbart arrangeret at vi skulle afhente 100 æggebakke. Det var først da vi kom hjem igen at lyset gik op for mig. De skule selvfølgeligt bruges til at lydisolere med. Manden var jo et geni, og jeg betalte kun en brøkdel for det, sammenlignet med skummåtter.